Kan inte sluta lyssna










Time to say goodbye

Nu har jag snart tränat intensivt i en månad, börja tycka att det är roligt! Kanske för att man börjar se resultat. Tränar efter ett schema jag fått av Ludvig. Väldigt hårt! Nu har jag fått för mig att jag skall börja springa igen, något jag aldrig gillat! Men det skall vända! På tisdag skall jag och Matilda gå på box! Ser fram emot blåmärken som jag fick sist haha! Nu är det dags att lägga sig!


Fiorucci

Fick med mig fina örhängen hem idag, finns att köpa på Fiorucci.


Hoppas det blir riktigt kallt snart, haha

Nu jag har äntligen hittat en vinterjacka, köpte den på internet så jag hoppas att storleken passar. Så nu kanske jag slipper frysa så fort jag går utanför dörren!.


Im back

Bloggen har inte vart uppdaterad så bra nu på det senaste! Har haft en del för mig, skulle egentligen kunnat blogga genom telefonen. Men jag håller på men min sista praktik vecka, som är helt otrolig! Jag hänger med en stylist som heter Lotta! Hur roligt som helst! Laddar upp bilder efter varje dag, när praktiken är över. Har fått lite frågor om fransförlängning, jag svarar på allt imorgon! Nu är det dags att lägga ifrån sig telefonen och sova! Kommer inlägg imorgon! Hang on


God natt

Nu är det dags att lägga sig. Hittade ett youtube klipp precis innan jag skulle stänga av datorn. Hoppas ni sover gott!.  Jag har en lång dag framför mig imorgon!


Vardagslyx

Så här blev fransarna på Emelie idag. Blev riktigt bra, längden blev 11&9or längst in. Inte världens bästa bild. Men den får duga.


Väntar på min franskund

Om några minuter kommer min franskund, har precis ställt iordning allt, så nu är det bara att vänta tills det ringer på dörren. Kommer upp en bild så fort jag är klar!


Carolina Gynnings vinglas!

Jag är kär i Carolina Gynnings vinglas, fick ett glas när jag fyllde år av två tjejkompisar. Så jag funderar på att köpa resten av glasen, så man har hela samlingen. Hade vart fint att ha på hyllan!. Finns att köpa på Cervera!.


Veckorevyn

Sno Nicole Richies klädstil!

Röd skinnjacka från Modekungen, 1499 kr.
Svart baströja från H&M, 99 kr.
Slitna jeans från Bikbok, 499 kr.
Väska från Asos, 393 kr.
Solglasögon från Asos.se, 140 kr.
Svarta pumps från Nelly.se, 299 kr.


Beautiful

För dig som gillar att promenera i regnet. Då rekomenderar jag verkligen juicy couture gummistövlar.



So You Do



fannymichel

Baby, it maybe winter outside


179, winter rose

Fick med mig ett nagellack hem från IsaDora. Färgen heter Winter Rose. Passar väl i denna kylan.


Mammas fina tatuering!


before I knew you




LIKE

Detta är en grym produkt från Make up Store. Det är en bodyspray som luktar hur fräscht som helst!. Perfekt att spraya sin kropp efter att man duschat. Du luktar garanterat gott!. Finns att köpa på Åhlens&Make up store!




Gym

Om en stund blir det träning igen, vet inte vad jag skall göra idag. Men skall iallafall träna med Ludvig som har gjort mitt träningschema!. Skall bli jätteroligt, kanske får lite nya tips.


Trendbild

Så här blev min första styling i skolan. Är väldigt nöjd!
Modellen är Karolina Tomic´


I know you want it

Hoppas detta går ut till någon vettig kille!. Alla kläder hittar du på www.nelly.com



Det är evighetssekunder

Idag har jag insett hur tråkigt det är att vara hemma och inte göra någonting. Blir rastlös alldeles för lätt. Städade mitt rum och det tog ca 30 minuter, och sen har min dag vart död. Jag förstår inte heller hur man kan vara en hemmafru. Det såg jätte lockande ut när jag kollade på Hollywoodfruar, och det såg ut som rena drömmen. Så det är nog verkligen ingenting för mig!. Bra att jag insåg det nu!. Så slipper jag tjata mer om att jag vill bli en hollywoodfru. Nu skall jag GÖRA mat, som man gör som hemmafru, önskade att jag kunde göra bättre mat än vad jag kan göra. Men det räcker alldeles perfekt för mig haha. Hoppas ni tjejer där ute som sitter hemma varje dag, inser att det finns mer än så att göra!. UT MED ER!


Balkong häng

Sitter just nu på Balkongen och äter lunch. Det är inte speciellt varmt, men skönt att solen tittar fram. Ikväll blir det träning.


Run the world



Rock on

Nu efter många veckor, har jag laddat upp bilderna på datorn. Jag är jättenöjd och skall fixa bilderna lite, men här får ni ett smakprov. Den fina modellen är Evelina Walter!.


Nyår?

Iår är jag väldigt tidigt med att hitta kläder. Det finns en liknade klänning från Bikbok, som jag måste testa. Tycker den är hur snygg som helst.


Check it out boy

Dags att tömma era konton. Det finns hur snygga kläder som helst på internet för er killar. http://www.nelly.com



I want

Zara lanserade sommaren 2011 denna t-shirt. Dock så köpte jag den aldrig men ångrar mig nu och vill hemskt gärna vika ner den i garderoben. Ifall någon vänlig själ ser den någonstans så skulle det uppskattas om det kom till min kännedom


Fransar&bryn

Kunden fick fransar&plockade även hennes bryn, blev riktigt bra!. Längden på fransarna är 11&9.


Träning

Jag är lika pigg idag på att träna som
Jag var igår.. Har träningsvärk i benen och armarna, det blir väl ännu värre idag, imorgon blir det hårdträning med
Matilda, hon gillar Spinning- medel så är inte allt förvånad om jag sitter i en spinningsal imorgon!


Max Factor

Ett lipstick jag verkligen rekommenderar för en utgång. Färgen är ljusrosa, och sitter kvar en hel kväll. Finns att köpa på Åhlens




Robin Jeans

Jeansen är hur snygga som helst, har letat jättelänge efter dom. Men såg att New York säljer jeansen, och dit skall jag till påsk. Så nu är det bara att vänta tills April.




RSS 2.0