Let's do it again


Baby,


In your head

Jag har aldrig känt mig bekväm i tajta kläder, men börjar använda mer och mer toppar som sitter tajt. Men en klänning trodde jag aldrig att jag skulle sätta på mig, men har köpt hem en nu, och skall förhoppningsvis börja använda den.




Hår Extensions

Då var allt på sin plats och sitter just nu och väntar på min kund, skall göra hår extensions. Ni skall få se före och efterbild, så fort jag är klar.


Make Up

fantasi make up på Andrea. Sminkade ena halvan som en döskalle och andra halvan blev skönhets make up. Håret blev slätt på skönhetssidan och uppsatt, stort och tupperat på sklett sidan.


Garderob

Har äntligen fått lite ordning på mitt sidorum. Det är ganska jobbigt att ha en stor garderob eftersom det ofta blir väldigt rörigt där inne. Men skall försöka hålla det fint tills jag flyttar. I andra delen av mitt sidorum har jag en liten salong. Så nu fick ni en liten titt.
make gifs


Fransförläning

Denna helgen har jag haft franskunder. Jag rekommenderar verkligen fransförläning nu till sommaren, så passa på att gör er snygga!
Om du har frågor så är det bara maila till [email protected]




Sant

Idag är det måndag och det är en träningsdag, blev gym och sedan en lång powerwalk tillsammans med Carro. Köpte nya promenad skor igår, hur sköna som helst!!

 


Hår Extensions

Evelina blev precis klar med håret, så nu har jag äntligen långt hår igen. Gör dock lite ont, men det får man stå ut med. Mitt hår är väldigt ljust, och är fortfarande inte nöjd med färgen, så jag får se om Karolina kan göra något åt det på torsdag!.


Då var det gjort, jättenöjd..

Känns sådär roligt att extensions håret inte passar in till mitt, så bestämde mig för att lägga i en solblond färg. Skulle egentligen gått till en frisör, men som vanligt så gör jag alltid saker samma minut. Så nu var det gjort och det passar fortfarande inte, hoppas verkligen det ser bättre ut när håret sitter i. Slänger upp en bild imorgon.


Lets go

Har fått en del frågor om min träning, kan svara här istället för att maila tillbaka. Mitt mål är att träna 4-5 gånger i veckan, men vissa veckor blir det självklart mindre. Jag börjar med att springa i 20-30 minuter varje pass. Börjar få ont i mina knän igen, så kan hända att jag får köra crosstrainer efter några minuter på bandet. Det är lite från dag till dag. Sedan kör jag styrketräning, och där har jag inga bestämda dagar vad jag skall träna. Så kör vad jag känner för. Man skall träna hela kroppen, har jag fått höra ett antal gånger. Så glöm inte det!


RSS 2.0