Gym och Powerwalk

Nu ska jag träna, är inte jätte taggad men skall köra mitt schema och avsluta med 30 min Powerwalk. Lets go


God natt

Hemma från världens längsta dag, började med att sova länge eftersom jag skulle jobba 8 timmar. Men blev bara tröttare av att ligga kvar isängen. Jobb dagen kändes som en hel v. Tiden stog still. Jag skall inte klaga för nu är jag ledig i en v, känns hur skönt som helst. Har intalat mig själv att jag skall träna varje dag. Så imorgon börjar första passet!. Får se hur detta slutar!. Nu skall jag krypa ner i min sköna säng!


Styling produkt

Detta är nog den bästa Styling produkten jag haft i mitt skåp! Eftersom
Jag vill ha mitt hår lite gråare/silver så köpte jag en Styling produkt som gör detta resultatet så bra! Du lägger i den i blött hår, penslar i det från hårbotten, sedan ner till topparna, avslutar med att föna! Så får du grå/silvriga sling resultatet! Köpte den dock av min frisör så vet inte vart man får tag iden!


Gilla


Välkommen in

Jag älskar den här inredningen, mitt hus skall verkligen se ut så här. Det är så stilrent och fräscht.










Fantasi

En fantasi make up på Frida.


Time after time

Sitter i datasalen och skall försöka skriva lite på min raport. Vet inte riktigt hur jag skall börja, men skall skriva om en tavla. Inget jag har valt själv. Senare ikväll skall jag jobba, inte speciellt pepp på det. Men det är bara tre timmar, så det duger. Förstår inte vad som håller på att hända, är trött hela tiden, och vill bara bort härifrån. Vill ha sommar, vill åka bort, använda lättare kläder. Jag kan dock inte gilla läget. Men hoppas att ni längtar tills vintern kommer, så kanske ni uppskattar det mer än mig. Nu skall jag försöka hitta på något att skriva om tavlan. Det är inte det lättaste. hang on


Summerlove


skönhet

Nu är det klart med färgningen, och jag skall alldeles strax ge mamma en helkropps massage. Känner mig väldigt snäll.. hade gärna kollat på tv.




Blod&sår

Jag är jättesugen på att sminka sår. Innan helgen skall jag köpa löshud,blod&ansiktsfärg och självklart vita linser. Skall försöka göra denna på mig i helgen, får se hur det går. Men skall ge det ett försök. Nästa v skall jag styla en tjej till min portfolio, och då skall jag sminka sår, så det blir perfekt träning.


En bild från lindas-sminkblogg


Grönt

Paulina valde en grön fräg på mig, det är ingenting jag skulle gå ut med. Men hon gjorde det bra!


Färgad sotning

Idag skulle vi göra en färgad sotning, och jag valde rosa. Eftersom jag tyckte att Paulina passade i den färgen. Den mörka färgen gjorde jag lila/rosa.


Kost

Nu är man tillbaka till skolan och skall Göra ett kostprov, för att se hur kroppen mår, skall bli intressant att se.


Run the world

Kan inte förstå själv att jag sitter uppe och bloggar klockan 8 på morgonen. Har precis fått i mig äggröran och skall alldeles strax åka till skolan, idag har vi smink lektion från 2- halv 6. Vet inte riktigt vad vi skall göra, men skall försöka blogga genom telefonen. Hoppas ni får en bra dag!


Hade inte klagat på om det var strålade sol utanför dörren


All over now

Hittade en bild jag tog förra året, till ett skolarbete. Som ni ser så ser jag väldigt smutsig ut och det är meningen!


Rabih från Idol


60 min spinning

Hemma från ett jobbigt spinning pass, fick sällskap av Matilda. Men nu efteråt känns det jättebra!.


God natt

Nu är det på tiden att stänga ner datorn. Imorgon hoppas jag att jag kan blogga genom telefonen utan att det laggar. Jag antar att jag skall till gymmet en stund, men får se om förkyldningen blir bättre än vad den är idag. Hoppas eran dag har vart bra, precis som min.. haha. Hang on baby.


Längre Naglar

Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.


Finare fransar

Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.


En bild innan jag började med världens bästa fransförlängning


Hur bra som helst


Måndag

Hemma från en lång dag, började dagen med att ha ett förhör i småföretagande, sen gjorde jag ett nytt id. Eftersom mitt går ut imorgon, och avslutade dagen med jobb. Jag är jättetrött men skall försöka slänga in några inlägg innan jag skall sova.


20:12



haha fint att man har gåshud.


Fixa stilen

Kläder från modekungen.se


WE FOUND LOVE


Versace for H&M

Versace har gjort en kollektion till H&M, som snart är ute i butik. Hittade precis en sida där man kunde se hur kläder, väskor&smycken skulle se ut. Det är väldigt mycket färger, men hittade några favoriter som jag skulle vilja ha i min garderob. Får hoppas att det finns något kvar i butikerna.










Min fredag

Det blev väldigt många bilder på det tidigare inlägget. Äntligen gick det att blogga genom telefonen, men då strular det ändå, men nu vet ni iallafall hur det gick för min herrfön. Efter våran korta skoldag, fick vi styla på Incontro. Blev ganska sent där. Så min kväll blev inte rockigare.

Sminkade Frida till Incontro.


Herrfön

Idag blev Fick jag föna en killes hår, blev jättenöjd!


Hårstyling idag

Nu är det dags att fixa ordning sig, för idag skall vi styla håret på några iskolan. Skall bli spännande, vi har 30 min på oss att göra något snyggt!. Är lite okar med vad jag skall göra, därför skall jag söka lite på internet!. Hittar jag en bild innan jag åker så lägger jag upp den.


Parken

Vi hade en visning på Parken, för några månader sen. Då hade vi temat "de sju dödssynderna", och vi fick AVUNDSJUKA. Här kan du se bilder och en liten film snutt på våran tolkning, det tog sin tid att sätta ihop allt. Men vi lyckades och jag är sjukt nöjd!!

Det här var våran skiss









Foto: Gunnar Sjöstedt


Hair

En snygg och enkel frisyr!




Träning

Idag blev det träning med Matilda. Väldigt skönt efteråt, imorgon skall jag försöka gå till gymmet innan skolan, får verkligen se om jag gör det. Börjar få ont i halsen och är fortfarande förkyld?, mindre bra att träna.


Pilot

Det är så typiskt att Thailand resan inte bllev av med tjejerna, det skulle vart hur skönt som helst att få åka iväg ett tag. Speciellt värmen!. Jag är så trött på regn och speciellt att man fryser hela tiden, för vinterjackan är ju alldeles för varm?. Känner att det inte är min dag idag, som ni kanske märker. Men nu skall ni få se en jättebra bild, som min bror har redigerat! Han är så duktig!


Är du intresserad?

Om du är intresserad av Fransförlängning eller har du några frågor så är det bara kommentera inlägget. Eller slänga iväg ett mail. [email protected].


Större smycken!

Ett väldigt stort halsband men passar till det mesta. Detta halsbandet är från Glitter, ingen favoritbutik, men ibland kan man hitta något man minst anar.


Pearls for girls





Dagen började med fransar

Just nu håller jag på att sätta fransar på Evelina, inte vad jag hade räknat med idag, men nu har man vaknat till liv iallafall. Snart är det skola som gäller, och sedan träning. Hang on baby


God natt

Känner att jag borde sova, har en lika lång dag framför mig imorgon! Imorgon är det hårdträning som väntar! Är jättetaggad, får fint sällskap av Matilda!


Vardagslyx

Kvällen avslutas hemma hos Paulina, har precis fått en påfylling av fransar. Nu väntar jag på att Evelina skall bli klar med Paulina. Blir en väldigt sen kväll, men vi somnar nog till en film, hang on baby

H-D

Nu har Evelina äntligen fått sitta på en MC haha. Ne men nu är vi äntligen klara med bilden, och jag är super nöjd. Detta är dock inte bilden som jag skall använda i min portfolio, den får ni se om ett tag, men här är en testbild.






Nu var stylingen klar

Nu är det dags för fotografering!


Portfoliodag

Idag kommer det bli en rolig idag, skall fota till min portfolio. Min modell är Evelina, en otroligt fin tjej. Henne skall jag sminka och styla håret och även fixa kläder. Sedan skall vi åka till ett Garage med Motorcyklar, där skall hon fotas. Hoppas det blir som jag har tänkt mig. Skall försöka filma lite, så ni får se hur det har gått idag.


Detta är pappas hoj, men den kunde vi tyvärr inte använda idag.


Gym nästa

Nu känner jag mig frisk och pigg, för att köra igång träningen igen. Idag blir det ett pass jag aldrig testat tidigare, men det skall bli jätteroligt. Bloggar efteråt. Hang on baby


En resa hade inte vart fel!


Beautiful girl

Fixade fina Johanna.




En Mindre bild på ögat, för att ni lättare skall se smikningen!. Väldigt mjuk men synlig


Bad

Så tråkigt att mitt favoritprogram är slut, måndagen blev genast mycket segare. Idag har jag pluggat hela dagen på Huden, så har ni frågor så lär jag kunna svara på dom. Snart skall jag snart krya ner isängen och kolla på tv. Hoppas att det finns något som kan göra dagen lite roligare. Nu har jag klagat färdigt!


Modevisning

En styling till en klädvisning. Sminket och håret passade perfekt till kläderna, hon bar ganska mörka kläder och lite päls.


Fotografering med BikBok

Vi åkte till Röda Sten, för att en designer från BikBok skulle fota en klädkollektion som hon hade gjort. Kläderna var jättesnygga och tyvärr är det redan slutsålt!. Jag och Frida åkte dit för att styla håret och make up. Resultatet blev jättebra. En mörkare sotning, markerade bryn och ljusa läppar. Håret skulle vara bakåtslickat.



Make up Studion

Börjde morgonen på Make up studio, för att styla hår till en fotografering. Var dock inte så mycket att göra, så jag och Frida fick snabba oss till nästa uppdrag. Som du läser i nästa inlägg



Pink Lady

En sminkning jag gjort på Frida. Jag gillar när skuggorna är utsuddade, för att det skall smälta in i varandra. Valde en lila skugga för henne fräger bär upp färgen väldigt bra!.



Incontro

Då var det alldeles strax dags för att sova, har precis kommit hem från cafet. Väldigt mysigt. Började min långa dag med tre timmars make up, och sedan blev det styling på Incontro i tre timmar. Imorgon blir det jobb, så har ganska fullt upp som ni ser.


Lilla lady



Tiden läker inte alla sår

Saknaden är stor

One more time

Hemma från en lång dag, skola och jobb. Men nu skall jag äntligen krypa ner isängen, imorgon blir det en fullproppad dag. Kika gärna in Fashion knappen!.


Inspiration




Photographed by
STEFAN MILEV
Styled by
JELENA SCHNEIDER


God natt

Nu är det dags att stänga ner bloggen efter 3 timmars bloggande. Hoppas ni sover lika gott som jag ska göra nu!


All i wanna do is, PANG

Smycken som klär alla!. Besök http://cheriedesign.com


Sidan där du hittar trenden



CHERIE DE SIGN

CHECK UT OUT

Låt fransarna göra dig vacker

Avslutade min dag med att göra fransar på Sarah

Beautiful

Idag har jag gjort fransar på Johanna, och det blev en lila effekt på ytterkanten


Vardagslyx



Fransförlängning

Fransförläning på Petra

Fransar i Idah




Fransar

Gjort fransar på Frida

Fransförlängning

Det är fullbokat med franskunder, som ni kan se på bilderna som kommer i nästa inlägg.


Klar

Håret är klart, och det känns jättebra!. Det kommer bättre bilder på håret allt eftersom, men nu är det dags att fixa till bloggen!


Nu kör vi!


Väntar på frisören

Jag är så spänd, sitter och väntar på att Anela skall kom hit, och klippa och färga mitt hår!. Skall bli jätteskönt att bli av med löshåret och få en fräschare färg. Bloggar snart


En efterlängtad helg..

Hemma från en lång skoldag. Nu är det dags att åka till jobbet och stå i garderoben på krogen. Blir en lång helg för min del.

En stressig morgon

En väldigt stressig morgon, hann med gymmet och även klippa av en del av extensions håret. Känns väldigt skönt. Men snart åker det av, skall bli ännu skönare!. Nu skall jag iväg och göra manikyr på en kund.


Världen är min

Nu är det dags att stänga av datorn, och vakna upp i Göteborg. Bloggar imorgon, hang on baby

Stockholm nästa

Sitter på tåget påväg till våran kära huvudstad Stockholm. Det blir två nätter där. Vi skall besöka Wallmans Salonger, för fina Kajsa skall uppträda där. Skall bli hur roligt som helst.


"Hot" lips


1. Blanda kanel och olivolja och smörj in läpparna med det. Ha kvar tills du märker skillnad.
2. Chili, pepparmintsolja, tigerbalsam. Svullnar upp dina läppar.
3. Smörj läpparna med vaseline. Sen duttar du på lite kanel och tar bort när du ser skillnad.


Bra produkter!




! 

1. Värmeskydd sprayas i när håret är fuktigt
2. Silverschampoo, håret känns lent och resultatet blir bra!
3. Ett schampoo som luktar melon, och du får en skön känsla av mjukt hår!
4. En hårinpackning, väldigt fet,


Min fina vän Sofie, har vart modell för Grazette


Primer

Primer rekommenderar jag verkligen!. För att få sminket att hålla en helkväll behövs bra produkter, detta är en produkt som man applicerar på ansiktet innan du börjar sminka dig!. Man behöver inte använda mycket. Finns att köpa på Åhlens/Kicks


En fantasi make up


Robot


Princess



Leopard

Lackade leopardmönster

Trendbild





Dont worry

Vi skulle göra en styling utifrån en hatt. Så här blev min tolkning




Styling

En styling som jag och Evelina gjorde på en modevising.

Killmodellen bär ett smycke från Cheriedesign.com


Check it out

Hösten är välkommen!

Like my style

Fixa stilen!


Hösten erbjuder senapsgul

Victoria Backman


Black Magic Woman









"Det är okej att spåra ur"

2009

Jag hade inte tackat nej till att ha dessa två klänningar i min garderob!


Fifth Avenue Shoe Repair

Dessa tre klänningar har designern Astrid gjort, jättesnygga!. Väldigt bra inspirationskälla.




Vogue

Detta är ett omslag från tidningen Vogue. Jag tycker inte att denna 10 åringen passar att vara modell för detta tidningen, eller vad tycker ni?

Make up store

Bilderna är tagna ifrån Make up Stores stora visning. Maria Montazami var där med sin läppstiftslansering. Färgen är väldigt neutral, och jag rekommenderar det till er som inte vill ha så mycket färg på läpparna. 






RSS 2.0