Extensions

Då har man äntligen beställt hårextensions, och får det isatt på måndag. Har längtat så mycket efter att få ha långt hår igen, nu har mitt hår vilat ett bra tag. Så nu är det dags att slita lite på det haha.


Make up

Marilyn Monroe sminkning på Andrea.


Vit ögonvita

Mitt sista inlägg om Clear Eyes. Det funkar verkligen och jag tycker att ni alla skall åtminstånde testa det, finns tydligen att köpa i vissa speciella affärer. Vet dock inte vad det kostar, men det är super värt priset. För det blir så bra och man ser skillnad med en gång!




Barcelona

Ikväll ser det bra ut för Barcelona, och jag är glad!. Hoppas det håller i sig hela matchen ut. Så får hålla tummarna.


Sminka inför ett bröllop

Har precis packat ner allt smink&hår produkter. Skall snart åka iväg och sminka för ett bröllop. Skall bli jätte roligt. Återkommer med bilder när jag är färdig. Hoppas ni får en härlig dag i solen!.


Gym på en Fredagkväll

Inte varje fredag jag väljer att gå till gymmet på kvällen. För första gången var det nästan tomt, så passade på att träna extra länge. Kändes skön efteråt, sen blev det en promenad med Karolina. Mindre roligt att gå upp så här tidigt idag.


Make Up "Gör om mig"

Nu är alla sminkningar klara för idag, och Aleksandra var modell igen för "gör om mig". Blev mökare skugga, färg på läpparna&stort hår. Hon blev hur snygg som helst, som vanligt!.




Skönhets make up på Aleksandra

Då är man klar med skönhets make up på Aleksandra. Avslutade med att göra göra lockar och volym med  GHD styling tången. Nu är det dags för henne att sminka av sig, för att göra en fest make up!.




LOVE

gif maker


Take Care

Då har man tränat ett hårdpass, det gick helt okej idag. Var väl inte så pepp på att träna egentligen, men fick dit mig ändå. Har hunnit med och duschat, så nu ligger jag och väntar på att skönhetsoperationerna skall börja på tv. Det är ett nytt program.

 

 


Torsdags gym

Då skall man snart ta sig till gymmet och köra hårdträning, motivationen är inte alls på topp men måste gå ändå. Har jätte mycket träningsvärk i mina ben, vet inte varför men det känns skönt att det känns lite. Så nu är det dags att svettas ordentligt!


Vodou

Imorse gjorde vi en styling på Sofie, vi skall gör ett religions arbete och har då valt att redovisa om vodou. Så detta är våran tolkning. Det blev mycket blåmärken, blod och en heldel hårspray.

 

 


Champions League

Ikväll spelar Barcelona- Chelsea på kanal 3.  Så jag hoppas att ni ser matchen och håller tummarna för Barcelona.


Brilliant smile

Då har man använt tandkrämen från Brilliant Smile, och mina tänder har blivit något ljusare. Så jag tycker att ni skall testa, för den ger lite resultat. Tandkrämen är väldigt dryg så räcker att man tar halv tandborsten med tandkräm, för du kommer få tillräckligt med skumm i munnen. Man får ge det 1-2 veckor innan du kan se resultat. Finns att köpa hos Brilliant Smile kliniken. Try it baby

 

 

 


ögonbryn

Fråga: Du målar ju dina ögonbryn men penna. Tänkte höra om du hade tips på någon bra, nått speciellt märke? En som sitter bra och inte smetar ut sig så lätt, om man råkar komma åt med fingrarna eller så :)

Svar: Det är lätt att det smetar ut sig ifall man använder penna, men jag personligen tycker att det är lättare att forma mina egna bryn så. Men sminkar jag någon annan så använder jag mig alltid av ögonbrynsskugga och ibland en fuktad pensel (snedskuren make up pensel), beror lite på ifall jag vill ha det lite skarpare. Det rekommenderar jag dig ifall du vill att färgen skall sitta bättre!


Karolina Tomic´

Nu har man äntligen fått bilderna från Stylist-SM. Karolina ställde upp som modell och blev lika fin som vanligt. Man skulle göra en helhet, så valde att göra en stilren styling. Nu skall bilderna genast ner i min portfolio. Tack Karolina att du ställde upp!




Karolina Tomic´

Nu har man äntligen fått bilderna från Stylist-SM. Karolina ställde upp som modell och blev lika fin som vanligt. Man skulle göra en helhet, så valde att göra en stilren styling. Nu skall bilderna genast ner i min portfolio. Tack Karolina att du ställde upp!




Fotografering: Gunnar Sjöstedt


My day in words

Today was a long session in the gym, I feel good afterwards, but not as fun when I was there. Looking forward to tomorrow's workout. Starting to hurt my knees again, it feels when I run or walk, power walk. Time to fix new soles for shoes.


You're amazing


When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because boy you're amazing, just the way you are


M.A.C - Costa Chic

Hittade en M.A.C butik i New York, och kände att jag var tvungen att köpa något, så jag fick med mig ett läppstift med färg. Är själv lite förvånad att det blev färg, eftersom jag alltid väljer att ha ljusa läppar. Vet dock inte hur ofta jag kommer använda det, men det var iallafall fint! det var något billigare i USA!.




Clear Eyes, något som funkar!

Då har man testat något som funkar, köpte med mig Clear Eyes hem från USA. Det gör att vitan i ögat blir kritvit, konsigt nog så ser man skillnad efter första gången. Så jag rekommenderar verkligen Clear Eyes. Vet dock inte om det går att köpa i Sverige, men annars finns det på internet. Det är både för killar och tjejer!!


Det ger resultat, men ge inte upp!

Då har man lämnat New York maten och börjat träna igen. Känns skönt att vara tillbaka till sin vardag. Här om dagen blev det promenad i 2:22, det kändes efteråt. Senaste dagarna blev det gym. Bara att köra på, det hoppas jag att ni också gör!!


New York

Hemma från New York, så det är därför bloggen vart uppdaterad så dåligt. Mitt internet från hotellet vad inte det snabbaste jag surfat på. Så fick hoppa det. Min resa har vart jättebra, och alla borde åka dit, för det är väldigt mycket att se. Shoppingen gick alldeles utmärkt, och ni tjejer kommer älska stället. Finns även outlet där är det billigare, och det är samma saker där som det är inne i city. Har även sett på hockey, det var en upplevelse, men blev förvånad hur tyst det var på läktaren under matchen. Men tyvärr så vann Washington dc. Har sjukt mycket bilder, men har dom dock inte på min dator ännu, så får lägga ut bilder snart!.




All over love


Hard to believe it, its kinda amazing, but its true, now that I needed
Someone so special, here comes you.
So how am I crazy, to say that I'm dreamin over you
Someone so special, how could you say this all so cruel.


Go hard or go home

Det är verkligen inte omöjligt att få en bra kropp, det handlar bara om att du måste ha viljan och motivationen. Ge det några månader innan du kan se resultat, men ge inte upp. För det finns mycket kvar att ge. Denna bilden ger mycket inspiration för alla, även folk som tränar. Man måste bara komma över en gräns och inse att det faktist är roligt. Pressa dig inte dig själv för mycket, utan ge det tid så kommer du få bättre reslutat. Så nu hoppas jag att bilden peppar er lite mer, och kör på!


RSS 2.0