Jobb lördag

Min lördag består endast av jobb, nu är jag inne på mitt andra arbetspass och sista, måste säga att det var tur att man hann sova innan andra passet annars hade jag vart döende, hoppas ni får en trevlig kväll ute på stan


Cause You're Amazing, Just The Way You Are


Jag hoppas jag kommer iväg till Thailand i Vinter, hade ju verkligen inte vart fel. Sitter och kollar på bilder varje dag och önskar att jag var där.


Hang on

Då har man vart ute och käkat lunch tillsammans med en vän, blev kycklingsallad för oss båda. Snart är det dags för ett kvälls arbetspass. Hoppas det blir fullrulle. Nu skall jag ta en powernap så jag orkar med kvällen.


Same Boy


Han om någon kan sjunga!!


Blond på fredag!

Nu har jag bokat tid hos min frisör Karolina. Har velat länge om hur jag skall färga det. Men nu har jag bestämt mig för att göra det ljusare och skippa mörka slingor!. Så nu längtar jag tills att det skall bli fredag så jag blir fin i håret!

Finaste Karolina!


Let's do it again

Är inte speciellt förtjust i Gina Tricot. Så det är mest därför jag satte ihop två stycken olika Outfits, det tog sin tid att hitta något jag gillar, och helst något jag skulle kunna sätta på mig. Men till slut så. Fanns inte så mycket accessoarer, så det blev inte så mycket mer än kläder. Kläderna blir snyggare om man fixar till håret lite, så till varje bild har jag lagt ut ett förslag på vad man kan göra med sitt hår.






Sunshine

Äntligen är solen framme igen, sitter just nu på balkongen och önskar att jag var någon annan stans. Hade inte tackat nej till en soligresa. Men får nöja mig med solen här hemma!.



Finns inga "men". Just do it

Kan knappt förstå det själv att jag var ute och sprungit i 30 minuter. Måste säga att det var väldigt jobbigt, men hoppas turen känns bättre imorgon. Sen blev det 20 min Powerwalk, det kändes lite skönare haha. Nu sitter jag vid bryggorna, först nu känns det bra att man har plågat sig själv lite.


Smink på Bingolotto

Har sminkat tillsammans med Lotta på Bingolotto. Fick sminka tjejerna som gräddade våfflor, några män från bandet och en tjej som var med och spela. Det var jätteroligt att få göra så mycket. Hann inte att ta bra bilder, så ni får nöja er med dessa. Om man ens ser något?!




Fina Carro 20 år!

Middag och fika hos min vän Carolin! Det var jättemysigt och hoppas du var nöjd!


Where have you been, all my life


All of the lights


Turn up the lights in here, baby
Extra bright, I want y'all to see this
Turn up the lights in here, baby
You know what I need
Want you to see everything
Want you to see all of the lights


Ny tandblekning på G

Som ni kanske märker så vill jag testa det mesta, och nu skall jag ge BrilliantSmile en chans. Har hört att de skall vara en av det bästa inom tandbleking, så upp till bevis. Så jag skall köra med tandkrämen, det känns mest bekvämt. Man skall använda krämen dagligen och resultat efter en vecka. Så jag återkommer om en vecka.


Hitta sommarstilen hos INSPO.NU

Vem vill inte ha sommar nu?. Vädret är jätteskönt och solen är framme. Kikade precis in på INSPO.NU och hittade kläder som jag vill ha till sommaren, så kan man sätta på lite fart på värmen, så man kan plocka fram sina sommarkläder!!!. Rekommenderar sidan för dig som gillar snygga kläder!, antar att det är alla då haha. http://www.inspo.nu/






Powerwalk i solen!. Jag klagar inte


Idag åt jag frukost isolen, hur skönt som helst. Blev dock lite kallt efter en stund, så gick ut på en powerwalk i solen. Hur skönt som helst. Det borde ni alla göra som har möjlighet. Gick 1.30, inser nu att det är skönare att gå utomhus än att gå på bandet inne på gymmet. Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig på balkongen. Hoppas ni njuter av den soliga dagen!. Hang on baby


 

 


Det går bra nu

Har jättemycket träningsvärk i benen och armarna. Kan knappt gå normalt, men det var ett tag sen man hade träningsvärk, så skall inte klaga!. Sitter just nu och trycker i mig havregrynsgröt, det går ner om man har mycket sylt på, och det har jag garanterat på!.


Just do it

"I may not be there yet
But I´m closer than i was yeterday."



David Guetta- Nothing Really Matters 
Cher Lloyd- Swagger Jagger
Avicii- Levels
Jason Derulo- Fight For you
Nicki Minaj- Starships
Darius And Finlay - Do It All Night
Sebastian Ingrosso and Alesso – Calling
Sebastian Ingrosso- You Need 2 Rock by
David Guetta And Avicii- Sunshine


Där allting är ljust

"If I were to try to count the ways the make me smile.
I'll run out of fingers before I Run Out Of Time"



The title of my book would be "Life with Superman"


Skönhets make up

Bättre sent än aldrig, här är en make up. Använde mig miniralsmink som bas, och sedan FÄRGS ögonskuggor, gjorde en intensitetskugga i brun/vit. För att få det lite mer neutralt. Läppstitet är från ID miniralsmink.




God morgon

Sitter och äter havregrynsgröt med en jobbig hals. Hostar hela tiden, men konstigt nog så gör det inte ont när jag sväljer, och det är glad över. Så jag hoppas att jag blir frisk snart igen.


God natt

Nu är det dags för att kika igenom mina tidningar innan det är dags för att sova, lär inte vända många blad innan man somnar. Tidningar som jag verkligen rekommenderar för dig som gillar trend&skönhet!


Sick..

Man kanske borde krypa ner isängen istället för att sitta framför datorn. Känner att jag tryckt i mig alldeles för mycket halstabletter. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Skall börja komma igång med bloggen igen, har saknat det lite. Nu skall jag alldeles strax stänga ner datorn, och blogga från telefonen. Har sett att appen har uppdaterats och den verkar funka mycket bättre, så får hoppas på fler inlägg därifrån.



Sommar?


"Det vackraste jag vet"


SM

Idag var det Stylist SM. Evelina var min modell första gången och gick vidare, så valde att göra en ny styling och bytte även modell. Så Karolina ställde upp, hon var passande för stylingen samt kläderna. Har inte fått bilderna ännu, så ni får nöja er med denna bilden. Jag är super nöjd! Tack Evelina och Karolina, för att ni ställt upp!


Back

Känns som en bra dag att börja blogga på. Har haft ett uppehåll eftersom jag har haft mycket att göra. Men nu börjar det släppa lite smått. Veckorna går så fort och har insett att jag inte slängt upp mycket inlägg. Men är tacksam att ni fortfande besöker min blogg. Men nu skall jag sätta igång!


Herr parfym!


Diesel har kommit med en ny herrdoft, som har blivit min favorit. Så skall killar skall ni köpa en parfym så rekomenderar jag den nya Diesel! Finns att köpa på Kicks


Gotta get ya

Har precis tagit bort min fransförlängning, känns ovanligt, eftersom jag har haft fransar ett bra tag. Det var skönt att kunna tvätta hela ansiktet och gnugga ögonen. Men det kommer nog inte dröja länge innan Evelina sätter på nya. Nu skall jag äta lunch sedan är det dags för jobb. Blir en lugn kväll.


Go on, enjoy being free


I can live without that kind of stuff


You Lie Baby

I thought it would be warmer by the day. That spring was en route. But was certainly wrong. That I could not imagine it. Today was the even more snow and it will be colder. I get so tired!. Time to put on his boots and winter jacket, to withstand the cold. Hope you like snow, for it is your weather out there!



"One day can change everything"


Bryn

linda om Plocka bryn:
jag tycker att det är svårt att få brynen lika, hur gör man då?
jag skulle vilja ha den formen på brynen som du har dom är väldigt snygga :)


Det kan vara svårt att få brynen att se exakt lika dana utan att fylla i dom. Det är viktigt att man nopprar bort hårstrån som inte skall vara med i formen. Skippa gärna ögonbrynskniv, det växer ut fortare och det är svårar att noppra bort små håstrån. Mät med pincetten för att få ideal bryn. Jag fyller bara i mina bryn längst fram, och det gör jag med en ögonbrynspenna, varje dag. Man kan även ha en fuktad pensel, men på mig tycker jag att det blir bäst med en penna!. Testa er fram, men gör en ögonbrynsform som passar ditt ansikte. Det är viktigt!


Massage

Äntligen klar med alla skolarbeten innan vi skall ha praktik i tre veckor. Idag avslutade vi dagen med kundpass, det var inte mycket inbokade kunder, så gav Johanna lite massage. Hade helst själv vilja ligga på bänken. Nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga. Nu har jag iallafall tid att sätta mig vid datorn utan att öppna ett skrivprogram. Det är skönare än vad du tror.


Grattis på födelsedagen min fina!!. Du är världsbäst.


Jag älskar dig, fina vännen!


RSS 2.0