Wild Ones


BÄSTA LÅTEN JUST NU. LYSSNA PÅ HÖGSTA VOLYM!!


Rihanna- Fool in love

Kavajen eller jackan, kalla det var du vill. Men iallafall jag är inte alls för udda saker, speciellt inte färg. Men var tvungen att ha denna, den kan vara sjukt fint ifall man har rätt kläder till. Ett tips är att kolla vad du har hemma som skulle kunna passa till plagget du tvivlar på.


In the air

Snart kommer äntligen denna klänningen hem till mig.


Pretty Baby

Fick med mig smink hem igen, denna gången blev det ett läppstift från Make Up Store, färgen heter Pretty Baby. Varm, ljusrosa färg. Ett bra tips till dig som vill ha lite fräg på läpparna!


Träning

Hemma från det jobbigaste gympasset denna veckan. Körde mycket armar och mage, orkar knappt hålla armarna uppe. Men lyckades iallafall klippa två killar precis. Det blev jättefint, men det var ett tag sen jag klippte sist, nu skall jag hoppa in i duschen.


So baby rock with me

If I would try to count the ways that make me smile.
Id run out of fingers before Id run out of time.
Theres thing to talk about, sugar you gets it going on.
Think I wanna keep my lovin strong.
Think I wanna try my best to give you what you want and what you need.
Give you my whole heart not just a lil piece.
More than a minium Im taking everything
More than a single wish, Im talking every dream.


Sommaren 2011


Too Faced Lip Injection Extreme

Nu jag har testat en del Lip Plumper, och tycker att det funkar för stunden. Men den här sista jag fick skall tydligen vara den bästa på marknaden när det gäller läppglans. Jag tycker att den funkar och ett stort plus är att den inte gör lika ont. Smärtan går över fort, och att läpparna inte torkar ut. För er som vill testa den här produkten så finns den att köpa på http://eleven.se/, priset ligger på 290:-


MAC

Smink från MAC, skall tydligen vara täcknade och hållbart. Så imorgon skall jag äntligen testa sminket och se ifall det är något jag kan rekommendera

 

 


Partyhår

Ett bra tips till dig som vill ha snyggt hår hela kvällen.
Köp en hård tandborste och använd den till att tupera ditt hår när du behöver. Den tar mindre plats i väskan och är mycket effektiv. Tänk på att göra en hård tupering i hårbotten och sparaya med en torrhårspray och kamma sedan över!.



 


Catwalk model







Lighters

Every girls dream is to be an angel.





Len som en barnrumpa

Snabbt, smidigt och billigt sätt att bli av med hår. Allt du behöver är en bra rakhyvel, raklödder eller rakgelé, vatten och en stadig hand. Nackdelen med rakning är att håren växer redan efter 1-2 dagar är på väg tillbaka. Tänk på följade innan du sätter i gång:

  • Se till att ha en rakhyvel som är vass. Det är lättare att skära sig på en slö.
  • Använd helst raklödder eller rakgelé innan du sätter igång. Massera in produkten ordentligt på det området som du vill raka så att alla hårstrån är riktigt uppmjukande. Tvål är inte skonsamt för huden, så kör hellre med schampoo eller balsam, om du inte har rakludder eller rakgelé
  • Raka ALLTID i motsatt riktning mot hårväxten och skölj av rakhyveln i mellan för att få bort hår som har fastnat i bladet.
  • Var noga med att vänta 10-15 minuter innan du anväder deo eller body lotion, för att slippa irritera huden.


Victoria Secret!!

Har precis kollat på Victoria Secret som gick på 3an, hur bra som helst. Ni som inte såg det missade verkligen något!. Modellerna är så grymt vackra och deras underkläder skall vi inte snacka om. Första butiken jag skall besöka när jag är i New York!!!



You make it real

Känns sådär att man har fått så ont i ryggen/nacken, vet inte om jag har fått det för jag har suttit så mycket med fransar nu det senaste. Har fullbokat till jul, och flera nysett innan nyår. Det är en bra julklapp att ge bort till tjejen. Något jag rekommenderar starkt.


Hoppas på vitare tänder

Idag fick jag med mig Rapid White- tooth whitening hem. Har inte tidigare testat någon form av tandblekning, så detta blir första gången, så jag har inte så mycket att jämnföra med än resultatet. Man skall använda sig av en skena som man skall ha i munnen två gånger per dag i 5-10 minuter. Jag hoppas verkligen att man ser resultat, eftersom det finns mycket skräp. Så vi får hålla tummarna, det tar ca 7 dagar. Jag återkommer!


Mysdag

Började dagen med skola som vanligt, slutade tidigt så jag hängde på gymmet ett tag, känns skönt att man har kommit igång lite smått! Mer träning skall det bli. Nu sitter jag här med Cody, vi har precis masserat varandra, jag är väldigt stel så det var väl inte det skönaste ibörjan. Nu snart skall vi lägga oss och kolla på tv, imorgon är det jullov. Skall bli hur skönt som helst!


Arbetar

Jag har inte fått bilderna från make up lektionen när vi sminkade Dragqueen, men har fått några få bilder när vi sminkade för Incontro.




DRAGQUEEN

Det var jätteroligt att sminka DragQueen. Det kommer bättre bilder nästa vecka, för vi fotade killarna i studion. Men ni får nöja er med dessa bilder sålänge!.




God natt mina läsare!


Märkte att jag skrev massa fel, så får skriva om detta inlägget. Är så sjukt trött så jag skyller på det just nu. Imorgon skall vi sminka dragqueen på make up lektionen, skall bli jätteroligt!. Har dock väldigt ont i ryggen just nu. Hoppas att det går över tills imorgon. Nu känner jag att det är dags att lämna datorn och krypa ner i sängen!


Fina fransar på mamma

Här om kvällen gjorde jag fransförlängning på mamma. Hon fick längd 11, det är en ganska bra längd om man vill att det skall se naturligt ut (tycker jag). Resultatet blev jättefint&mammsen är nöjd!


Incontro

Personalen på Incontro blev jättefina. Tjejen som jag och Evelina stylade, skulle ha en peruk. Det tog ett tag att dölja hennes långa, tjocka, mörka hår. Men hon blev superfin. Bilder kommer inom kort, hann inte ta egna foton.


Everything is beautiful!

Nu har man äntligen kommit upp från sängen, skall alldeles strax börja städa ordning i mitt rum, eftersom jag skall få nya fransar ikväll. Skall bli jätteskönt!. Har en del att göra nu på morgonen, min hantverksväska skall fyllas med borstar&tänger och sminkpenslar. Bloggar under dagen, hoppas ni får en rolig torsdag!


"Inget är för tungt för en ängel"


Good Night Baby


Found

Idag köpte jag lite julklappar, första gången jag är ute i rätt god tid. Men har en del kvar att köpa. Fick även med mig en dekoration till väskan. Vi får se hur länge pälsbollen sitter kvar.




If I were to try to count,the ways to make me smile

Jag är verkligen kär i den här låten med Beyonce. Kan inte sluta lyssna och du kommer garanterat gilla den!.

If I wrote a book about where we stand,
then the title of my book would be life with Superman



20-TALS

Imorgon är det Incontro som gäller med tjejerna. Vi skall styla personalen med smink&hår. Det är 20-tals tema, så det är bra och vara förbered på hur sminket och håret såg ut!. Det är vågor som gäller, och det skall vi göra med GHD(världens bästa stylingtång). Det är mycket fokus på ögonen&ett par snygga läppar. Slänger upp lite bilder imorgon!







I love to rock with you


Min önskelista är inte stor, men detta är något som jag skulle vilja ha. Så nu hoppas jag att mina föräldrar ser detta inlägget haha. Hoppas ni får något fint till jul!
1. Transparent tröja
2. Doftljus från Make Up Store
3. Plaza prenumeration
4. Emmas skönhets bok
5. Läppstift från Mac


Las Vegas Showgirl


I fredags på makeuplektionen så vi jobbade med Las Vegas Showgirl. Det var första gången vi gjorde det. Jag blev nöjd med resultatet. Hade dock vart lite roligare ifall man hann fixa till håret mer än att slänga upp det i en toffs. Det är meningen att det skall se överdrivet ut, kanske ingenting som man går ut med. Men det var roligt att testa. Denna veckan blir det DragQueen, ännu en utmaning!

 


Fräscha upp dig!





Dela citronen i två halvor, ta den ena halvan och doppa i socker och scrubba sedan huden med citronen så länge du tycker det behövs, och när den första halvan blir för förstörd så är det bara att fortsätta med den andra citronhalvan. Glöm INTE lotion efterråt


Grattis Oliver!

Igår firade vi Oliver, som har fyllt 20år. Det var tema "Rock", hade väl inte jätte mycket att välja i garderoben, men hittade tillslut lite kläder. Det var trevligt och hoppas att vi rockade ordentligt !.

 


Summerlove

Är inte alls trött på vädret, tycker det är jättemysigt att gå ut i ösregn och storm!. Igår tog det en bra stund att komma hem eftersom bron var avstängd, jätteproffsigt!. Nu snart skall jag fixa mig till 20årsfesten som jag och Frida skall gå på. Skall bli rockigt, men hade helst inte gått ut i värdet om jag hade fått välja själv. Väldigt givande inlägg, hoppas att någon har lärt sig något iallafall haha.


It will rain

Nu börjar jag äntligen må bra igen, har vart sjuk i veckan. Men har hunnit med att sminka för tidningen Metro, dom skulle ha ett event. Har även sminkat showgirl på Evelina, kommer upp bilder snart, har dock inte fått bilderna själv ännu.
Nu skall jag äntligen lägga mig isängen, skall upp tidigt och göra fransar, och kvällen skall avslutas hos Walter! Bloggar mer imorgon, hoppas ni får en härlig fredag kväll i regnet!


Black Magic Woman

En närmare bild på sminkningen.


Vacker!

Idag blev det portfoliobilder. Matilda ställde upp som modell. Jag är verkligen nöjd!







Måste ha

Hittat världens finaste nyårsklänning.


Little bad gril

Låt dig inspireras
INSPO.NU


Hitta din stil

Du hittar dina snygga kläder hos INSPO. Gå in och gilla sidan för att se uppdateringen av kläder!
http://www.facebook.com/pages/INSPO/275792505765463


INSPO, DIN NYA KLÄDSIDA

INSPO är en inspirerande webshop som kommer att slå upp dörrarna 2012.
Där kommer du bla. hitta brands som One Teaspoon och Mink Pink.
kika in på: www.inspo.nu

Gå in och gilla: http://www.facebook.com/pages/INSPO/275792505765463
Just nu pågår en tävling där du har chansen att vinna ett plagg från
One teaspoon.



P-fest

Igår var det personalfest på gamla Ullevi. Har aldrig vart i restaurangtidigare, men det var jättefint!. Det bjöds på mat och musik hela kvällen. Skönt att man hade en lektion iskolan, eftersom det blev en sen kväll.


Vill åka utomlands

Idag kom äntligen min jacka hem, förstår dock inte varför den luktar blöthund?. Hur äckligt som helst, men jag hoppas att det går över snart!. Hade hellre åkt utomlands över hela vintern, istället för att frysa och sova bort kvällen.


We All Want Love


If a were a boy






RSS 2.0