Måndag

Sjukt skönt att helgen är över, bara 4 fullbokade dagar kvar tills man åker till Stockholm med tjejerna, längtar jättemycket! Idag var det en kort skoldag&skall snart till jobbet, idag är det hockey, det betyder att det är väldigt mycket att göra, men inget slår hästveckan!!


But you're just a boy

 Beyonce- If I Were A Boy







If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed


Take Care

Ni måste lyssna på låten, hur fin som helst!. Går inte att sluta lyssna.





So look me in my eyes.
I’ll take care of you


Airbrush Make Up


I veckan kände jag på att måla lite med en Airbrush. Det behövs en del träning för att veta hur mycket färg som kommer, och hur nära man håller. Men det var väldigt roligt&hade så gärna viljat kunna sminka med en Airbrush, så jag skall börja lite smått. Eftersom jag har tillgång till allt som behövs. Att lägga en bas verkar inte jättesvårt, om du vet hur mycket färg som kommer. Nu skall jag inte säga för mycket, men det skall bli roligt att börja lite smått!

 





Träning

Det är sjukt vilken motivation jag har fått till träning, längtar tills nästa dag för att få träna. Tränade 6 gånger förra veckan. Känns i kroppen, är helt slut, tycker det är sån härlig känsla, när svetten rinner. Förstå då vet du att du kämpar. Snart är det för veckans första träning tillsammans med Matilda. Sluta aldrig träna när du är trött, sluta träna när du är färdig!


Kalsongmodell visar upp sitt bläck

David Beckham, 36, är kläddjätten H & M:s senaste kalsongmodell - men hans gaddade kropp stjäl uppmärksamheten från svenska budgetfillingar





Alla ♥ Dag

Ligger lite efter med bloggandet, men igår var det iallafall alla ♥ dag. Hoppas att ni gjorde något mysigt. Själv så jobbade man, men fick avsluta kvällen med hockey. Frölunda- Djurgården. Så jag får väl säga att jag hade väl "mysig" dag haha. Puss


Biggest Loser

Började min morgon med att se finalen på Biggest Loser. Jag är sjukt imponerad av deras resultat! Det handlar mycket om att ha rätt inställning och motivation för att klara det. Men det är verkligen lätt värt slitet, för att kunna förvandlas så mycket som dom har gjort!!.








CHERIE DE SIGN

Jag längtar tills min webbshop skall öpnna igen, det var sjukt roligt när den var öppen. Men nu skall designen göras om, och små saker skall fixas till. Det bästa av allt är att det kommer ny designade smycken!!. Jag är riktigt nöjd och hoppas att det passar någon trendig person där ute. Nu skall jag lägga på ett kol så allt blir färdigt!. hang on baby

 


Söndag, inte min favorit dag

Jobbade 5 timmar idag, men kändes som en evighet. Fick huvuvärk när jag kom hem och är hur trött som helst. Känns inte riktigt som det är min dag idag. Skall snart lägga mig isängen och se på tv. Hoppas man mår bättre snart. Haha ett fint klagoinlägg!


Myskläder på. Dags för tv kväll


RIP Whitney Houston

Man kanske inte borde bli förvånad. Förstår inte varför de bästa artisterna råkar ut för detta, men hennes förra comeback, var väl inte det bästa man hört. Men hoppas att hon har det böttre nu. Vila i frid Whitney Houston!


Christina Aguilera

Förstår inte vad som händer?? Hon hade ju hur snygg kropp som helst! Nu har hon gått upp väldigt mycket! Hon lär ju ångra att hon åt dom där smarriga hamburgarna..


Marc Jacobs

Igår kom mamma hem med en klocka till sig själv, och det var en Marc Jacobs.. Snacka om att bli avis, så åkte in till stan idag för att köpa en klocka, fanns dock ingen som var lik hennes så fick ta den här i stället.


Ett till försök med tandblekning

Idag skall jag börja med tandblekningen igen, och se ifall det blir några nyanser vitare. Jag tycker att dom kanske blev något vitare första gången, men inte så att man så jätte skillnad, men värt ett försök till. Så nu kör jag två veckor till, 10 minuter, 2 gånger om dagen. Så funkar det så skall jag rekommendera den till er andra!




Middag&Bad med mina fina

Igår blev det middag och bad med tjejerna, hur mysigt som helst. Efter badet bastade vi, haha var lite rädd att mina fransar skulle smälta i topparna. Men dom klarade sig den lilla stunden. Tack för en jättebra kväll mina fina!!


My cold sunny Friday

Good to be off today, will soon shut down the computer and walk to the gym and it gets hard workout today. My evening will end with my beautiful girls. It will be dinner. Blogs you soon baby.


Dear John!

Innan jag somnade igår så kollade jag på "Dear John", har hört att den skall vara jättebra. Så kände att jag var tvungen att se den. Jag måste bara se den igen, hur bra som helst&man blir ju kär i paret haha. För er som inte har sett den. NI måste se den&ni andra som inte vet vad kärlek är. BORDE verkligen kolla på filmen!










Fransförlängning på Matilda

Har precis gjort fransförlängning på Matilda. Det blev maximalt förstorande. 9,11&13mm blev längden, och det passade henne jättebra!.


No more young, or never free



But you know how it feels when the red eyes look black


Måndag

Idag blev det gym, första passet denna veckan. Körde ett program på crosstrainern, det var ca 30 minuter långt. Svetten rann ordentligt. Känns bra nu efteråt. Har precis duschat och fått i mig några knäckemackor, så skall krypa ner i sängen och kolla på ett program från Thailand, 30 grader i Feb tror jag det heter.


Lördag

Inläggen blir lite ifel ordning, men hoppas inte att det gör något!. Känner att jag ligger efter lite. Igår var det lördag och då tränade jag mitt sista pass för denna veckan, det blev träning måndag- lördag. Fråga mig inte hur jag orkar!. Sedan träffade jag tjejerna, det var jättemysigt. Kom hem ganska sent och då var det bara att slänga sig i sängen.


Söndag

Idag blev det inte mycket sömn, eftersom jag var inställd på att jag skulle plugga innan jobbet, något jag gjorde också!. Men kanske inte hade behövt ställa klockan. Nu sitter jag här och skall göra mig redo för att åka till jobbet och jobba några timmar. Hoppas det blir lugnt idag!.

 





 


Kan jag, så kan du!

Tränar väldigt intensivt och hoppas inte att jag kommer tröttna. Kör crosstraniner varje träningspass, känner att det börjar bli lättare för varje gång, något som är skönt!. Självklart kör jag styrketräning, men det blir lättare vikter, men fler gånger. Man börjar se resultat. Det gör det lättare att få motivationen, det är aldrig roligt att sätta igång, men kör bara så kommer du komma in i träningen, ganka så fort. Sätt på musik som peppar så går tiden fortare. Första bilden är från sommras, tränade ganska mycket ett tag, som man kanske ser på bilden. Kunde knappt själv förstå det!. Men kör på. Kan jag, så kan du!






 

 


Jag fick låna en ängel


Kommer det någonsin bli bra igen?, jag saknar dig&tänker på dig varje dag.
Jag tror inte tiden läker alla sår, för det har 5år, och saknaden blir bara större.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att du har det bra på andra sidan.
För där kommer vi mötas upp!.
Du kommer alltid vara den bästa tjejen!


Don't turn around

Jag vill åka utomlands igen, vill till värmen!!


RSS 2.0