Nothing really matters


Plåtning

Detta en av bilderna som Lisa tog på mig i Studion, vi skall dock ta om några bilder i en annan studio. Man är inte alls van att vara framför kameran, eftersom jag oftast står bakom. Men jag hoppas att det blir fler bilder, som passar till min nya blogg design.


Mer uppdatering skall bli

Hade tänkt uppdatera bloggen lite mer än vad jag gjort i helgen. Tycker det är så tråkigt att blogg.se appen är så dålig att det inte går att ladda upp inlägg för det är fel på bildformatet (funkar ibland&ibland inte). Nästa vecka är det stylist-sm, har bestämt mig vad jag skall göra så nu i veckan jag skall hyra kläder till min modell. Fanns dock bara i en storlek så hoppas att det passar.


Fredag

Min dag började med en lång sovmorgon, jätteskönt! Dagens smink moment var att lägga en make up på en äldre. Gjorde en intensitetskugga i brun/svart. Läpparna blev lite ljusrosa. Helheten blev jättebra, kommer upp bilder imorgon. Sen var det fort hem och göra fransar, blev längre i ytterkant. Gick ganska fort idag, så tog mig till gymmet. Nu ligger jag äntligen i sängen och det blev en lugn kväll i dag. Skall upp och träna imorgon och åka till jobbet. Det är hockey för er som inte visste det.


Save the hero


I just wanna reach and touch you,
squeeze you,



 


Onsdag&det är plugg

Det är onsdag och sitter även denna veckan och skriver på mitt projektarbete. Kladden skall in om 2 veckor, så ligger väldigt bra till som nästan är klar. Även denna kalla dagen sitter jag och kolla på sommarbilder&resor. Vill mer än gärna ha sommar eller åka utomlands, samma tjat i detta inlägget som i flera andra.


STYLIST- SM 2012

Jag anmälde jag mig till Stylist- SM, har aldrig tävlat tidigare. Så jag eer det mest som en rolig grej, men hoppas det går hela vägen ut!. Man skall tolka en helstyling utifrån denna tavlan, och stylingen måste vara Trend, alltså det får max vara två utstickande faktorer. Har 2 veckor på mig att komma på en helhet!.

 

 


Dont worry

I'll give you a choice that you can easily opt out
It will sting to but I need it
I have to change history
I have to write about those last words


I know you are listening to me



 


Photoshop makes you beautiful


The truth behind a perfect look. Photoshop helps you doll ...


Real

You mean the world to me
Before I was born you chose me
You always hear me when I'm calling
Even catch me when I'm falling
You're the closest one to me
I surrender all to thee
I want the whole wide world to see
That we've always been and we'll always be 
friends




I looked away, The other day



I have let go of my daemons,
They left me when I sang the truth,
No bulges I'm finally even,
I can break all my rules.


Handboll

Det var ett par årsen man höll i en handboll, har spelat handboll i 6-7 år. Men hade problem med knäna så fick lägga handbollen på hyllan, något jag saknar idag. Hade vart sjukt roligt om man hade fortsatt spela. Så idag håller jag verkligen tummarna på att Sverige vinner matchen!!

 


Handboll

Det var ett par årsen man höll i en handboll, har spelat handboll i 6-7 år. Men hade problem med knäna så fick lägga handbollen på hyllan, något jag saknar idag. Hade vart sjukt roligt om man hade fortsatt spela. Så idag håller jag verkligen tummarna på att Sverige vinner matchen!!

 


You Make Me Happy

Idag gjorde jag ännu en portfolio bild. Frida ställde upp som modell, delvis för att hon själv ville ha bra bilder. Så det var ett perfekt läge. Sminkade med MAC och skuggor från Make Up Store. Annars brukar jag sminka med FÄRG. Men det var roligt att testa annat smink och det är något jag tycker ni borde göra, testa er fram och hitta era favoriter!.










INSPO, där hittar du mode

Snart kan du köpa dessa ursnygga shortsen hos INSPO. Har förra årets modell av dessa shortsen, och dom är ganska korta i modellen, men verkligen superfina när man har fått lite sommarfärg&passar till det mesta. Jag rekommenderar dessa shortsen till sommaren!


Can´t help

Tiden går jättefort, har insett att jag har använt mig av nässpray mer än 1 år. Det värsta är att jag inte är förkyld utan det täpper till hela tiden. Har fått en smäll på näsan för några år sen&tror att jag har fått en snegång, därför blir det lättare täppt. Men som tur så hjälper nässprayen, men jag är beroende så jag kan inte gå utan nässpray, har alltid en i väskan och en vid sängkanten. Jag förburkar en förpackningen väldigt fort&nu börjar det bli värre. Det svider så fort jag får nässpray i näsan, och det kliar oavbrutet. Det värsta är att jag nyser hela tiden. Jag har vart hos läkaren EN gång, och då fick jag recept på en nässpray som skulle göra detta bättre, men det skulle hjälpa efter 2 veckor. Alltså jag skall få på täppt i två veckor för att det "kanske" skall bli bättre. Så jag har inte kännt att jag orkar gå täppt så länge. Jobbigast är när man skall sova. Jag tror verkligen inte att jag är ensam om detta, men det är dumt eftersom det bara blir värre..



Söndagspass

Idag var det mitt sista träningspass för denna veckan, blev en del gånger. Känns jätteskönt att jag har kommit in i träningen och inser att jag tid till att träna. Innan jag gick till gymmet idag, så gjorde jag en ny spotify lista som jag kan ha när jag kör crosstrainer. Hur skönt som helst att ha bra musik!!. Det rekommenderar jag!




 


No one


Fredag

Idag började jag dagen med gym, hade sovmorgon så passade på. Hade make up lektion och idag var dagen moment att sminka en mörkhyad, har dock inga bilder ännu. Men det blev en lila intensitet skugga och ljusa läppar. Har även hunnit med att jobba, nu sitter jag och kollar på sommar med Göran! Hoppas eran dag har vart bra!


World Cry

Idag fick jag äntligen sovmorgon, det var väldigt skönt att börja sent. Hade bara två lektioner, så det var slappt idag. Har även satt fransar på Evelina, hon fick längd 15mm, det är ganska långt. Har aldrig tidigare satt så långa fransar. Men det blev riktigt bra när hon kollade. Nästan att man själv vill testa längre haha. Avslutade min dag på gymmet, körde ganska hårt idag. Så svetten fick rinna lite!


Nu börjar garderoben lika något

Nu har jag börjat få ordning i garderoben, men har fortfarande en hel del kvar. Det skall rensas och slängas, jag hoppas inte att det blir så mycket. Eftersom jag har svårt att slänga kläder, för att jag brukar ångra mig. Rekommenderar att ha kläderna på galjar. Det är mycket lättare och hitta, och det ser fräschare ut.


You're the closest to heaven that I'll ever be


And sometimes good things fall apart so better things can fall together

 


Emergenza Festivalen- ALL IN VAIN

Förra helgen skakade Fryshuset i Stockholm när All in Vain spelade. Det är ett band som spelar Metalcore, så höj volymen och få ut din ilska haha. Det kanske inte är min musiksmak, men tycker att det är grymt musik, eftersom min bror spelar i bandet!. All in Vain kom trea i tävlingen (Emergenza Festivalen), och det innebär att dom är i semi-final. Återkommer när tävlingen fortsätter. All in Vain kommer köra ett gigg i Göteborg, och det går inte att missa. Jag lovar att hålla er uppdaterade. Killarna är så grymma att det skall till och med släppa en skiva som kommer i VÅR. ROCK ON BABY.


YOURS


Projektarbete

Nu är det en ny dag och sitter och skriver på mitt projektarbete. Har valt att göra en portfolio, där jag visar upp vad jag är bra. Så det lär komma upp fler bilder. Ikväll blir det jobb eftersom det är hockey, men innan det skall jag sminka, vet dock inte vad det är för sminkning vi skall göra idag. Men det är alltid lika roligt! Nu skall jag skriva klart rubriken och sedan slänga av datorn. Hoppas ni får en trevlig dag!


It´s a fight

Igår gjorde jag en make up&fixade håret på Karolina. Det blev en intensitetskugga i brun/svart och ljusa läppar, eftersom jag ville lägga mycket fokus på ögonen. Håret satte jag bara upp i en slät toffs. Kroppen oljade jag in med oliv olja, luktade dock inte så gott efteråt. Men det blev perfekt när man skvätte lite vatten när man var färdig med oljan. Jag är otroligt nöjd&allt blev som jag hade tänkt mig. Tusen tack till Jamie som redigerade bilden så himla bra!.


Every time you touch me I just melt away


Now everybody asks me why I'm smiling out from ear to ear.


Lång dag

Är hur trött som helst, har vart en jättelång dag, börjar med skola, gick över till styling på Karolina och slutade med jobb. Det var mycket folk på matchen och för er som missade hockeyn, så vann AIK. Nu skall jag alldeles strax sova, god natt


Dagens plåtning

Idag sminkad/stylade jag Karolina till en portfolio bild! Allt blev som jag har tänkt&är verkligen supernöjd med resultatet! Ligger just nu inne i min brors rum och kollar på när han redigerar bilden på Karolina! Så inom kort får ni se bilden


Karolina är min modell imorgon!

Har precis hämtat röda boxningshandskar till plåtningen imorgon. Karolina skall vara modell och det kommer bli utan tvekan kanon!. Hon skall oljas in i olja, skall bli spännande och se hur det ser ut på bild. Ljuset kommer bli bra eftersom vi fotar i en studio. Nu skall jag packa ner allt som jag behöver imorgon, Hang on baby


Like!


Karma is going to slap you in the face!


http://evellinah.blogg.se/

Evelina skriver om allt möjligt på sin blogg, något jag tycker är jätte intressant! Sist jag besökte hennes blogg så fastnade jag för denna texten, så jag var tvungen att lägga ut den på min blogg

"Idag har jag bara lust att skrika på någon samt att skriva här så fingrarna blöder. Det är inte mycket som gör mig arg, så arg att jag skakar i hela kroppen. Men det finns en sak här i världen som verkligen berör mig och det är kärleken mellan man och kvinna, med det menar jag att jag berörs av det äkta som finns i en del människors relationer men jag berörs även av det bedrövliga mellan man och kvinna, otrohet.

När jag tänker på allt det som har att göra med otrohet får jag rysningar, dels för att jag av egen erfarenhet varit den som behandlats som offret i spelet och dels för att jag har upplevt det tillsammans med nära vänner som också varit det så kallade offret. Och jag tror inte att människor som inte varit där själva kan förstå, förstå hur jävla hjälplös man känner sig när ens bästa vänner varit med om det och man ser hur förstörda och sårade dem är inombords bara av att titta på personen. Att inte kunna vara tillräckligt med stöd, sorg som blandas med ilska, och en förundran hur människor ens kan komma till tanken att ens såra någon annan människa på det sättet. Om man inte är lycklig i sitt förhållande, FINE, gör slut och gå vidare. Men att skada någon genom otrohet är så jävla pinsamt och fegt.

Jag har noll respekt för otrohet och dem som gör det, ni finns inte ens med i min värld, jag tycker rent ut sagt att alla som sysslar men den skiten är svin, riktiga fega svin (jag skiter i vad jag gapar ur mig just nu). Jag har länge sagt det av egen erfarenhet att jag är så jävla glad över att man har växt som person och att lesson leard and life goes on.  Samtidigt som jag är så fruktansvärt less på att undra hela tiden vad folk tänker med när dem väl är otrogna? Är det adrenalinet, kicken, känslan? Får dem inte en enda liten baktanke att dem förstör någons själ? Att dem sårar någon och gör ett sår i en annan persons hjärta som aldrig någonsin, tro mig, kommer att läka?

Kanske läker det på utsidan, men inombords finns det alltid där.
Visst vi är unga, vi lär oss fortfarande, skit händer. Men man kan inte skylla på det! När fan skall ni otroga svin lära er av era misstag. Karma ni vet! Blir så fruktansvärt irriterad på dem som säger att dem tror på karma, karma kommer spotta er i ansiktet och ni kommer en dag få tillbaka all den smärta ni givit till den ni anser att ni älskar men som ni endast lever med för att ni inte har något annat att leva för. What goes around comes around, spelar ingen roll vem man berättar sin lilla hemlighet för, det kommer alltid fram ändå. Och otrohet är så jävla fegt att jag får ont i hela kroppen!
En dag kommer ni vakna upp och inse hur mycket fel ni gjort och ni kommer sakna den tilliten och respekten ni en gång hade av människor. En dag kommer ni inse vad ni hade, men ni förlorade det.

Och alla som blir offer i denna situation, stå på er, för ni vill inte vara offret. Visst, ni kanske kan förlåta personen som gjorde det mot er, men ni borde fan aldrig förlåta de den gjort. Respektera att situationen blev som den blev men aldrig acceptera att någon skadar er på det sättet.

Jag undrar bara vad fan meningen med att vara otrogen är. Tycker ni själva att det är häftigt på något sätt? Trendigt, för alla är ju otrogna vart man är går idag. Dagligen hör man det, samma personen, samma relationer, samma dumma offer. All respekt till er som blir utsatta, de som är otrogna, är pinsamma, förskräckliga och så fruktansvärt vidriga. Ni förtjänar fan inte ett piss, rent ut sakt. När ska människor som ni växa upp och inse att livet kommer hämnas?

Det är min åsikt och jag lovar att jag inte är den enda.
Karma is going to slap you in the face!"


Portfolio bild!

Nu har jag låtit min bror redigera denna bilden som vi tog för ett bra tag sen. Jag tycker att bilden blev jättebra nu eftersom man ser sminket väldigt tydligt (det viktigaste på bilden). Ännu en superbra bild till min portfolio. Om du vill ställa upp som modell för en plåtning så är det bara att maila mig på: [email protected]



 


Permanent på docka

Idag åkte jag in två timmar tidigare för att lägga permanent, behöver komma upp i hastighet. Så nu får jag ligga i för att uppnå mitt mål!


Brud- make up

Idag sminkade jag en brudmakeup! Modellen ville ha mer åt det naturliga hållet! Det är väldigt vanligt att man inte vill ha så extremt! Så jag valde att göra en intensitetsskugga i en mörkbrun färg och sedan tonade jag ut den mörka suggan med ljusare nyanser! Läpparna blev också åt det ljusa hållet, eftersom jag valde att köra mörkare ögon.


Träning

Idag blev det hårdträning med Arash och Karolina. Har även tagit över Arash gymkort, han hade 7 månader kvar, och fick det till ett jättebra pris. Så nu skall jag börja träna på Sportlife. Skall bli jätteroligt. Imorgon fortsätter min träning.








Uppdatering från tandblekningen

Nu har det snart gått 7 dagar och man skall se resultat! Det har vart lite jobbigt att man måste göra det 2 gånger per dag! Men det har stått ut med! Tänderna har blivit något vitare, men inte 4 nyanser. Kanske om ett par dagar! Hade ganska vita innan så det kanske är därför man inte ser så stor skillnad. Men snart är det över med tandblekningen så hoppas på lite vitare!


H&D

Redigerade lite bilder idag som jag har fotat på Evelina. Alla bilder blev riktigt bra och det är svårt att välja ut en bild. Men detta är första svart/vita bilden. Jag är super nöjd och modellen passade verkligen in i miljön!.


Frisyr

Idag har jag övat på en frisyr, skall dock göra om den lite. Jag har använt mig av två toffsar som gör att det är lättare att fästa nålarna och att håret håller sig på plats. I detta fallet är det noga att frisyren är hållbar eftersom den skall hålla sig lika fin hela kvällen. Så använd mycket hårspray som passar, och korsade nålar.


Lyckad kväll/natt

Middag hos Susanna, hur gott som helst och tack för allt gumman. Sedan blev det utgång med ett gäng goa tjejer. Verkligen en lyckad kväll!




Dösnygga Susanna

 

 


Fräscht

Mina nya tavlor!





Trött

Nu är jag trött! Har precis lagt mig i sängen för att kolla andra perioden! Rummet blev städat och tavlorna är uppe på hyllorna! Bilder kommer imorgon! Testade även klänningen, satt bra, men väldigt urringad. Somnar när som helst! Bilden ni ser nedanför är på tavlorna jag gjort ikväll! God natt och hoppas Sverige vinner!!


Outfit bild?

Har fått frågor om varför jag inte lägger upp outfit bilder. Kan säga rakt av att jag har väldigt bråttom på morgonen när jag skall upp tidigt. Då har inte ens tanken funnits att jag skall ställa mig framför kameran. Men skall försöka få upp lite fler bilder på vad jag har på mig. Idag testade jag faktist att ta en outfit bild, hade lite tid över. Men det är ingen bild jag kan använda, blev inte som jag hade tänkt mig, så ni får nöja er med denna bilden. Hur som helst så hoppas jag att ni hade haft en bra dag. Jag är väldigt trött efter jobbet. Men innan jag lägger mig i sängen så skall jag städa och damma av i rummet. Fick hem min klänning som jag beställt hos Nelly.com idag, så skall ta en bra bild när rummet är städat och kameran är redo. Hang on baby

 


Tjuvkik på Inspo.nu





http://www.inspo.nu/  One Teaspoon, 599:-


http://www.inspo.nu/  One Teaspoon, 799:-


http://www.inspo.nu/  One Teaspoon, 999:-


http://www.inspo.nu/  One Teaspoon, 1299:-


Someone like you

Nu sitter jag här med tandblekningen, det är jätte obekvämt att ha dessa skenor i munnen. Tog alldeles för mycket gel så fick en del i munnen. Men nu är allt på sin plats och skall snart ta ut dom och borsta tänderna med en speciell tandkräm. Skall göra detta två gånger per dag.

 

 


If you were my boy

Check it out boy


1 Week. Tooth Whitening System

Ikväll skall jag äntligen testa tandblekningen, man måste göra det i 7 dagar innan man ser resultat. Jag har precis värmt upp skenorna man skall ha i munnen med gel på. Det var svårt att få skenan bra eftersom den inte formades så fort. Men efter några försök så fick jag till båda två. Så ikväll skall gelen i och jag hoppas på att 10 minuter går fort


Gym

Skall alldeles strax promenderna till gymmet. Idag blir det hårdträning, rygg, armar&kondition. Har börjar springa lite smått så jag hoppas att jag klarar några minuter längre idag. Spela bra, hög musik så orkar du mer än vad du tror!


Marry the night

Fick med mig ett nagellack hem från Depend. Färgen är ljusrosa/lila och har nr 231.


Svar på några frågor!

Hej Cherie. Jag undrar vad du tar för fransförlängning? samt hur länge håller det? och hur mycket tar du för påfyllning? Kram

Svar: Hej! Ett nysett kostar 500:-. Man bör fylla på fransarna efter ca 3 v. För att få samma effekt som första gången. Eftersom man tappar fransar successivt. En påfyllning kostar mellan 250-300. Beror på hur mycket fransar du har kvar.


Hej!. Varför bytte du blogg? Jag skulle vilja se lite outfit-bilder. Du verkar ha så bra stil, när man ser på dina kollage. Kram Anna!

Svar
: Hej Anna!. Den var så utspridd och kändes inte lika seriöst att fortsätta blogga på den. Ville börja om!. Vad roligt att höra, jag skall försöka slänga upp mer bilder på mina kläder! Ha det så bra.


Cherie!. Jag skulle vilja ha bra tips på klädaffärer. Jag älskar din stil. Ha det bäst/ Sandra

Svar: Hej Sandra!, Jag tycker att Fiorucci och Zara har väldigt bra kläder. Så kolla läget! Ha det fint


Hallå. Om jag har tunnt, hängande och ganska kort hår. Vad skulle du rekommendera för produkter? Och vart finns dom att köpa? MVH Maria Andersson

Svar
:Hej Maria. Jag rekommenderar att du tvättar håret med volym schampoo samt balsam&fönar håret med ett bra värmeskydd (Grazette of Sweden- Crush Nr 9).  Sedan använder du en produkt från Schwarzkof som heter Blond me (volume miracel cream). Och sedan börjar du föna håret, så skall du se att det känns fylligare och lite strävare!. Köp en bra tuperingskam och tuppera försiktigt i hårbotten, och applicera ett volympulver från Maria Nila i hårbotten. Det är mitt bästa tips till dig!.


Hej. Mitt namn är Laila. Jag skulle vilja börja träna. Har aldrig tränat. Har du några tips?. Vad får dig att träna?. Är du en träningstjej?. Hejhopp, tacksam för svar.

Svar
: Hallå Laila!. Jag har väl tränat från och till. Men nu börjar jag tycka att det är roligt. Min bror är nog drivkraften till att jag går dit så ofta. Jag hoppas jag blir en träningstjej snart, det har börjat bra!. Hoppas svaret hjälpte dig lite!


Hej Vackra du!. Jag älskar din blogg, och jag tycker din hy är så fin. Använder du några produkter? Kram Johanna

Svar
: Hej Johanna. Vad roligt att höra!. Hoppas du får ut någonting av bloggen. Oj tack!. Nej jag använder mig inte av några speciella produkter. En vanlig smink borttagning från Loreal och hudkräm från Nivea. Jag har haft tur som inte har problem med hyn. Så kan tyvärr inte ge några bra tips!


Hej Wandroph. Vad föredrar du hos en kille? Jag har sett att du bloggat om killplagg. Så jag tror liksom att kläder har stor betydelse? har jag fel?. ha de gött /Anton

Svar
: Hallå Anton!. Jag gillar killar som är spontana, har en galen humor och är hur go som helst!. Ja jag tycker utsidan spelar roll. Eftersom jag själv är så noga med vad jag sätter på mig. Så det är stort plus ifall killen har bra klädstil. Ha det fint!


Hej Cherie! Jag tycker du har fylliga läppar, så varför testar du massa lip plumper? Ha de fint Karin

Svar
: Tjena Karin!. Jag har inget emot mina läppar, tycker det är roligt att testa nya saker. Jag tycker det är fint med fylliga läppar till en viss gräns. Därför jag håller mig till läppglansen!.


Hej. Jag undrar hur det går för tandblekningen du köpte? Blev det någon skillnad? Rekommenderar du den. Tacksam för svar. Vickan

Svar
: Hej Vickan!. Jag har faktist inte testat den ännu haha. Har haft så mycket annat att tänka på. Men börjar imorgon, så jag får lite press!. Jag återkommer!



Nu är jag alldeles för trött för att svara på mer frågor. Men Kommer svara på er andra som också har ställt frågor en annan dag. Tack för idag och god natt!


Plocka bryn

Bestäm form- det vanligaste är att ögonbrynet börjar där ögat börjar och sedan smalnar av ut mot tinningen. Det öppnar även ögat om brynet har en "topp" på mitten.

Borsta upp brynet med en torr tandborste eller en ögonbrynsborste innan du börjar plocka. För håret skall hamna på rätt plats.

Använd dig av en bra pincett och börjamed håren under brunet för att öppna upp ögat. Var noga med att inte borsta brynen för mycket under plockningen, eftersom man kan tappa formen.

Plocka inte för fort, eftersom ibland kan man plocka alldeles för mycket utan att tänka på det. För det tar flera veckor för att få ett bryn att växa.

Fyll sedan i brynet med rätt färg. Det är lättare att använda sig av en torr ögonbrynsskugga och en liten snedskuren pensel som finns att köpa på Make Up Store, och du får en mer naturlig look.


So sick

Min dag började med träning som vanligt, synd att det inte gick att blogga genom telefonen, för då hade inlägget redan vart utlagt på bloggen. Men idag körde vi kondition, armar och mage. Kan knappt lyfta armarna, men det känns som man orkar mer nu än första gången. Det är ju positivt i allafall. Sedan blev det jobb, det var hockey idag så det var rätt mycket att göra. Men roligt att få träffa tjejerna igen. Nu har jag duschat och skall slänga upp lite inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag!




Free Fallin

Nu är det dags att öppna skönhetsboken, sedan är det sömn som gäller, skall se ifall jag hittar något intressant som jag kan tipsa om imorgon. Nu skall jag krypa ner i sängen. Imorgon blir det blogg,gym&jobb. Hang on baby



Träning

Idag är jag helt slut i kroppen, har vart på gymmet två gånger idag. Förstår inte själv hur jag orkar det, men är så insatt i att jag måste träna. Så nu detta året skall bli ett kanon år!! Väldigt bra början måste jag säga. Hoppas ni har haft två bra dagar på ert nya år!. Imorgon skall jag jobba, något jag inte gjort på jättelänge, har vart skönt att vara ledig. Men nu börjar verkligheten igen, välkommen!


Veronica Maggio - Inga Kläder

Tittar bort..


A million miles away..

Det blir ingen träning idag eftersom gymmet är stängt, kanske lika bra det!. Så idag kommer det bli en slapp dag, skall snart krypa ner i sängen efter detta inlägget. Är så sjukt trött, vet inte varför, sov ändå bra i natt haha. Hade tänkt att blogga en del idag, men får se hur det blir med det. Hoppas eran Nyår var jättebra!!


NYÅR

Tack för en kanon Nyår!. Började kvällen med middag tillsammans med gänget, sedan blev det fest. Det var jättelyckat och vill bara tacka er som var där!. Förhoppningsvis så kommer det bättre bilder framöver.


RSS 2.0